Kuivat kastikkeet valmistetaan ilman liesiä.
Helppo ja nopea valmistus tekee niistä ainutlaatuisia kustannusten ja laadun suhteen.
Ne sopivat kaikkiin keittiökäyttöihin, kuten mausteiksi, kastikkeiksi, täytteiksi, päällysteiksi ja taikinoiksi muiden ainesosien kanssa.
Valmistus:
Sekoita 100 g kuivaseosta, lisää 200/300 g vettä halutun koostumuksen mukaan ja 10 g tuoretta pecorino-juustoa.
Kestävä uunissa, jäädyttämisessä ja pakastamisessa.
La versatilità della Salsa Bruna è totale: può essere servita con arrosti, brasati e altre pietanze come selvaggina, carni rosse e bianche, tagliatelle, verdure, purè. Aggiunta in fase di cottura è ottima per insaporire anche spezzatini e carni in umido.
Sciogli 35 g di prodotto in ½ litro d’acqua fredda e porta a bollore mescolando continuamente a fuoco moderato, per 5 minuti o più, fino a ottenere la consistenza desiderata. Abbinala a carni a fette o ad altri piatti. Per realizzare spezzatini o carni in umido aggiungi la Salsa Bruna Bauer così com’è o dopo averla stemperata in acqua.
Ulkopuolelta se näyttää seesaminsiemenillä koristellulta leivältä. Sen sisällä piilee yllättävä lihapullatäyte. Ravazzate on hyvin yleisiä Palermon ympäristössä, mutta me teemme niistä kuuluisia tarjoamalla niitä valmiina paistettavaksi, jotta voit yllättää vieraasi.
Bauerin herkkusienigranulaatti perustuu erinomaisiin herkkusieniin, jotka on yhdistetty parhaisiin vihanneksiin luonnollisen tuotteen aikaansaamiseksi, ilman lisättyä natriumglutamaattia. Bauerin hitaalla käsittelymenetelmällä saadaan aikaan liukeneva liemi hetkessä, joka luo herkullisia ja tunnistettavia makuja.
Ihanteellinen risottojen, pastan, paistettujen ruokien ja nuudelikeittojen maustamiseen.
Miellyttävän liemen saamiseksi liuota 16 g Bauerin herkkusienigranulaattia 1 litraan kiehuvaa vettä ja sekoita: tuote on välitön. Lisämakua varten granulaattia voidaan lisätä suoraan risottoihin, kastikkeisiin, paistettuihin ruokiin ja nuudelikeittoihin halutussa määrässä.
15 % HERKKUSIENIÄ