Tuotteet hakusanalla buscopan resepti (7)

Uunissa Paistettu Paistettu Munakoiso Parmesan - Parmesan, Lasagne, Vihreä Lasagne, Uunipasta, Caponata

Uunissa Paistettu Paistettu Munakoiso Parmesan - Parmesan, Lasagne, Vihreä Lasagne, Uunipasta, Caponata

Paistettu ja friteerattu munakoiso parmesan-vuoka, valmis annosteltavaksi ja tarjoiltavaksi. Vuokan paino: 3,00 kg.
Carbonara-kastike - Kuiva valmistus Carbonara-kastikkeelle

Carbonara-kastike - Kuiva valmistus Carbonara-kastikkeelle

Kuivat kastikkeet valmistetaan ilman liesiä. Helppo ja nopea valmistus tekee niistä ainutlaatuisia kustannusten ja laadun suhteen. Ne sopivat kaikkiin keittiökäyttöihin, kuten mausteiksi, kastikkeiksi, täytteiksi, päällysteiksi ja taikinoiksi muiden ainesosien kanssa. Valmistus: Sekoita 100 g kuivaseosta, lisää 200/300 g vettä halutun koostumuksen mukaan ja 10 g tuoretta pecorino-juustoa. Kestävä uunissa, jäädyttämisessä ja pakastamisessa.
Bacchuksen Ahmatti

Bacchuksen Ahmatti

Ainesosat: sokeri, pistaasipasta 30 % (paahdetut ja hienot pistachiot, klorofylli E141, kurkumiini E100), kasviöljyt ja -rasvat (palmu, palmuöljy), öljyt (auringonkukka), vähärasvainen maitojauhe, herajauhe, emulgointiaine (E322 soijalesitiini), aromit (vanilliini).
RUSKEA SALSA - RUSKEA SALSA DIPPILLES JA MAISTUVILLE RESEPTEILLE

RUSKEA SALSA - RUSKEA SALSA DIPPILLES JA MAISTUVILLE RESEPTEILLE

La versatilità della Salsa Bruna è totale: può essere servita con arrosti, brasati e altre pietanze come selvaggina, carni rosse e bianche, tagliatelle, verdure, purè. Aggiunta in fase di cottura è ottima per insaporire anche spezzatini e carni in umido. Sciogli 35 g di prodotto in ½ litro d’acqua fredda e porta a bollore mescolando continuamente a fuoco moderato, per 5 minuti o più, fino a ottenere la consistenza desiderata. Abbinala a carni a fette o ad altri piatti. Per realizzare spezzatini o carni in umido aggiungi la Salsa Bruna Bauer così com’è o dopo averla stemperata in acqua.
Ravazzata Ragu'n kanssa - Raaka

Ravazzata Ragu'n kanssa - Raaka

Ulkopuolelta se näyttää seesaminsiemenillä koristellulta leivältä. Sen sisällä piilee yllättävä lihapullatäyte. Ravazzate on hyvin yleisiä Palermon ympäristössä, mutta me teemme niistä kuuluisia tarjoamalla niitä valmiina paistettavaksi, jotta voit yllättää vieraasi.
Tomaatti- ja Basilikakastike Extra Virgin Oliiviöljyssä

Tomaatti- ja Basilikakastike Extra Virgin Oliiviöljyssä

Valmistettu käsityömenetelmillä. Steriloitu
Granuloitu Porcini-sieniliemi - BAUER CHEF - Granuloitu Porcini-sieniliemi - HORECA-muoto

Granuloitu Porcini-sieniliemi - BAUER CHEF - Granuloitu Porcini-sieniliemi - HORECA-muoto

Bauerin herkkusienigranulaatti perustuu erinomaisiin herkkusieniin, jotka on yhdistetty parhaisiin vihanneksiin luonnollisen tuotteen aikaansaamiseksi, ilman lisättyä natriumglutamaattia. Bauerin hitaalla käsittelymenetelmällä saadaan aikaan liukeneva liemi hetkessä, joka luo herkullisia ja tunnistettavia makuja. Ihanteellinen risottojen, pastan, paistettujen ruokien ja nuudelikeittojen maustamiseen. Miellyttävän liemen saamiseksi liuota 16 g Bauerin herkkusienigranulaattia 1 litraan kiehuvaa vettä ja sekoita: tuote on välitön. Lisämakua varten granulaattia voidaan lisätä suoraan risottoihin, kastikkeisiin, paistettuihin ruokiin ja nuudelikeittoihin halutussa määrässä. 15 % HERKKUSIENIÄ